Sa ne cunoastem

Filozofia Ellipse Marketing

Filozofia Ellipse Marketing

Ellipse Marketing, de-a lungul a 10 ani, a devenit un actor de referinta in domeniul marketingului strategic si operational. Succesul sau se datoreaza capacitatii sale de a raspunde rapid preocuparilor clientilor, expertizei sale in marketing si calitatii livrabilelor sale.

 Intelegerea si abordarea in timp real a problematicilor client

Actionand pe piete in permanenta schimbare si in fata nevoilor mereu in crestere ale companiilor pentru a infrunta noi provocari si a raspunde rapid, Ellipse Marketing se distinge prin capacitatea sa de a intelege preocuparile clientilor si de a elabora, intr-un timp scurt, solutii ad-hoc ce garanteaza reusita proiectelor in termenele stabilite.

 Garantarea fiabilitatii si calitatii serviciilor

Una dintre prioritatile Ellipse Marketing a fost intotdeauna garantarea unui nivel optim de fiabilitate si calitate a livrabilelor sale. Atingerea acestui obiectiv este garantata de punerea in practica a unor procese de lucru respectate in mod riguros si integrarea unui control de calitate in fiecare etapa cheie a proiectelor.

 Beneficiul experientei noastre si al inovarii

Ne bazam pe o expertiza riguroasa de marketing si pe un know-how consolidate de-a lungul proiectelor pentru a pune un accent clar pe identificarea solutiilor adaptate fiecarei constrangeri si pe dezvoltarea unor instrumente inovatoare care raspund noilor problematici.

 Cultura relatiilor de incredere

Obiectivul nostru este cultivarea unei relatii de incredere cu clientii nostri, punandu-le la dispozitie interlocutori stabili, competenti si care ii asculta in permanenta. Proactivitatea interlocutorilor Ellipse Marketing si know-how-ul asupra mediului de piata si al preocuparilor clientilor nostri stau la baza unor relatii sanatoase si perene pe care le intretinem cu fiecare dintre acestia.

Mai multe despre Ellipse Marketing :

Key Stories

 

Analiza unei piete in vederea dezvoltarii activitatii

Elementele cheie ale unei cercetari de piata Ellipse Marketing axate pe strategia de dezvoltare pe o piata tinta... mai multe...


 
Search entre Pros Prospectiuni Sabrini Optimed Axima Suez Performance Profile Termes studio SVP service Universitatea Politehnica Bucuresti Cefora Corporate Rou-Asept Concept Consulting Home2Time Beler Soft ASM Technologies Formatis Super Bet Axigen (Gecad Technologies) Myunik Resolution Bio Ka Te NaviMag DI&TRADE Dalo Achat entre Pro Pregis Company Romconsulting Radox Iseom CBA Albatros Chira Attorney's Law Office CEVA Logistics AEP Groupe Cillit Water Technology Baumix Dacia Lindab Kone UTI Anchor Grup Pimkie Ada Computers Assystem Romania Astra Sport Bets (Casa Pariurilor) Bouygues Saint-Gobain PAM Mobexpert Dassault Systemes Motor Jeans CAN-PACK
 
Satisfactia clientilor dvs.: interpretari posibile?

Satisfactia clientilor dvs.: interpretari posibile?

In contextul actual, strategia pentru CRM se focalizeaza, in primul rand, pe schimbul intre clienti si companie...

mai multe...

Arhitectura cercetarii de piata

Arhitectura cercetarii de piata

In domeniul cercetarii de piata trebuie sa ne construim intreg demersul pe doua intrebari fundamentale: - Ce se intampla ? - De ce se intampla respectivele lucruri ?

mai multe...