Comunicare externa si interna 

Comunicare externa si interna

O comunicare eficienta necesita cunoasterea exacta a nevoilor, iar pentru aceasta beneficiati de experienta noastra in marketing si comunicare. Obiectivul nostru este de a dezvolta cele mai bune solutii pentru a atrage publicul tinta identificat pentru fiecare organizatie.

Ellipse Marketing va ofera solutii in cadrul strategiei de comunicare si de recrutare:

comunica bine pentru a recruta mai bine: noi dezvoltam si intarim imaginea dvs. ca angajator pentru a atrage si fideliza persoanele cu acele competente de care aveti nevoie.

pentru a ajunge la publicul tinta si pentru a atrage maximum de candidaturi de valoare: noi va acordam consultanta specializata si punem in aplicare campanii de recrutare adaptate companiei.

 

Competente in comunicare externa / interna 

O companie trebuie sa transmita o imagine puternica si coerenta. Pentru aceasta, comunicarea externa si cea interna nu trebuie niciodata disociate.

 

Comunicare externa

Comunicare pentru recrutare: comunicarea pentru recrutare are ca scop descoperirea persoanelor care impartasesc aceleasi obiective si valori ca si cele din firma dvs., si ale caror capacitati raspund nevoilor angajatorului.

Comunicare corporate: comunicarea corporate are ca scop transmiterea unei imagini concrete a companiei, imagine care este impartasita si de cei din interiorul acesteia.

Relatiile cu scolile si universitatile: credeti ca ii surprindeti, insa ii plictisiti. Ei decodeaza tot si intotdeauna in avans. Este greu sa discutati cu ei, si totusi, studentii simt nevoia de a sti, de a intelege, de a anticipa in cazul unui viitor incert si mai ales, de a se confrunta cu realitatea.

Comunicare produse / servicii: identitate vizuala (logo, culori, etc.), brosuri, machete de prezentare, pliante publicitare, afise, etc.

 

 Comunicare interna

Pentru a va fideliza angajatii si pentru a optimiza relatiile interne in cadrul companiei, comunicarea interna atinge o importanta deosebita: revista interna, ghidul noului angajat, mapa de prezentare a companiei, ghidul angajatului, newsletter, e-mailing, cooptare...

Solutii de recrutare : Cum sa recrutati eficient sau intr-o situatie de urgenta? Cum sa atrageti candidatii care corespund nevoilor firmei? Cum sa postati ofertele in mod eficient pentru a genera un feed-back rentabil? Scopul nostru este de a va face sa castigati timp pentru a va putea concentra asupra unei actiuni importante: primirea si evaluarea celor mai buni candidati.

Fidelizarea angajatilor : va ajutam in dezvoltarea strategiei de Marketing Social si in valorificarea capitalului uman, oferindu-va solutii pentru o organizare optima, pentru fidelizarea angajatilor si pentru valorificarea imaginii organizatiei dvs. >>> mai mult...

 

Ghidul Carierei Tale

Pentru a fi mereu aproape de studenti si pentru a raspunde asteptarilor acestora, noi realizam Ghidul carierei tale care a devenit un instrument de referinta pentru studenti dar si un instrument de recrutare foarte eficace pentru firme. >>> mai mult...

 

Ellipse Marketing a lansat un website cu job-uri si sfaturi despre cariera: www.recrutam.ro 

 


« inapoi la rubrica Comunicare

 
Contact Ellipse Marketing

Acces la pagina de contact pentru cerere de oferta.
Veti fi contactat rapid de un consultant Ellipse Marketing.