Field Management "by Ellipse Marketing"

Expertiza resurselor umane implicate si calitatea procedurilor aplicate sunt elementele cheie ale activitatii de Field Management. 

In plus, activitatea cu adevarat eficienta de Field Management merge dincolo de organizarea de la distanta a resurselor implicate si se desfasoara pe teren, in mijlocul actiunilor de cercetare.

Peste 90% dintre proiectele de studiu ad-hoc includ, intr-o masura mai mare sau mai mica, activitatea de cercetare pe teren. Prin urmare, miza calitatii informatiilor care vor fi analizate este asigurarea fiabilitatii proceselor in Field Management.

Eticheta « By Ellipse Marketing » reprezinta urmatoarea filozofie de Field Management:

Adaptarea reala a intrumentelor de cercetare la problematicile client

Prioritatea Ellipse Marketing o reprezinta intelegerea preocuparilor clientilor si a constrangerilor pe care acestia le au. Ne pozitionam in linia partenerilor strategici in elaborarea, intr-un timp scurt, a unor solutii de cercetare ad-hoc care ofera garantia reusitei proiectelor in termenele stabilite.

Garantarea calitatii informatiilor

Atingerea acestui obiectiv este garantata de punerea in practica a unor procese de lucru respectate in mod riguros si integrarea unui control de calitate in fiecare etapa cheie a cercetarii pe teren.

Beneficiul experientei in adaptarea la conditiile de pe teren

Ne-am consolidat o expertiza riguroasa de cercetare pe teren si un know-how solid de Field Management datorita provocarilor abordate in cadrul proiectelor de studiu de piata. Urmarim un obiectiv clar, acela de identificare a solutiilor adaptate fiecarei constrangeri si de dezvoltare a unor instrumente inovatoare care raspund problematicilor din teren.