Sa ne cunoastem

Cercetare pe teren

Cercetare pe teren

Baza unor cercetari de piata fiabile o reprezinta contactul direct cu piata si cu actorii acesteia.

Ellipse Marketing cultiva ascultarea activa atat a preocuparilor clientilor nostri, cat si a publicurilor tinta pentru a-si hrani forta de a propune cele mai bune metode de comunicare intre cele doua parti. Aceasta este singura modalitate de a crea relatii durabile intre companii si clienti.

In practica:

Studiul pe teren este una dintre metodele de baza de cercetare folosite de Ellipse Marketing pentru un contact direct cu nevoile si comportamentele publicului tinta.

Realizam activitatea de cercetare pe teren sau field research in doua moduri, in functie de profilul studiului:

  • Metoda exploratorie si/sau de investigatie prin interviuri individuale cu publicul tinta
  • Observatie directa

In functie de incadrarea in aceste doua categorii, analiza pe teren returneaza tipuri diferite de rezultate.

Cercetarea pe teren este utilizata in cadrul tuturor tipurilor de studiu marketing, de la cercetarea documentara la studiile cantitative si calitative care vizeaza intervievarea directa a publicului tinta si a persoanelor cheie din sectorul dvs. de activitate.

Zoom:

Rezultatele unui field research sunt de natura concreta si nu redau perceptii. Ca urmare a unei astfel de cercetari, anchetatorii sunt mai aproape de situatiile reale in care se regaseste publicul tinta.

In dezvoltarea de produse noi analiza pe teren este o practica absolut necesara in cercetarea de piata.

Contact

Key Stories

 

Monitorizarea satisfactiei client si a serviciilor post-vanzare

Elementele cheie ale unui studiu de piata Ellipse Marketing axat pe strategia de fidelizare clienti mai multe...


 
Search entre Pros Prospectiuni Sabrini Optimed Axima Suez Performance Profile Termes studio SVP service Universitatea Politehnica Bucuresti Cefora Corporate Rou-Asept Concept Consulting Home2Time Beler Soft ASM Technologies Formatis Super Bet Axigen (Gecad Technologies) Myunik Resolution Bio Ka Te NaviMag DI&TRADE Dalo Achat entre Pro Pregis Company Romconsulting Radox Iseom CBA Albatros Chira Attorney's Law Office CEVA Logistics AEP Groupe Cillit Water Technology Baumix Dacia Lindab Kone UTI Anchor Grup Pimkie Ada Computers Assystem Romania Astra Sport Bets (Casa Pariurilor) Bouygues Saint-Gobain PAM Mobexpert Dassault Systemes Motor Jeans CAN-PACK
 
Satisfactia clientilor dvs.: interpretari posibile?

Satisfactia clientilor dvs.: interpretari posibile?

In contextul actual, strategia pentru CRM se focalizeaza, in primul rand, pe schimbul intre clienti si companie...

mai multe...

Arhitectura cercetarii de piata

Arhitectura cercetarii de piata

In domeniul cercetarii de piata trebuie sa ne construim intreg demersul pe doua intrebari fundamentale: - Ce se intampla ? - De ce se intampla respectivele lucruri ?

mai multe...